Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо се влюбихте точно в Алфа?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ами при мен точно ми падна на сърцето..отдавна исках да си взема кола и само се оглеждах, ту исках форд, ту голф убеждаваха ме и за ауди, но един ден както се мандахерцам в една маршрутка, и видях най-хубавата 145-ца, и ми легна на сърцето, започнах да се оглеждам постояно, видя ли алфа, бях твърдо решил, питах разни майстори, и познати, а те, абе не си взимай италианска кола, големи са боклуци и т.н., все приказки в тоя род...после намерих тоя клуб и прочетох туй онуй, и окончателно реших, едвам дочакох да ми отпуснат кредита и ....отидох на горубляне и като чух звука и много се изкефих, отидох до един сервиз, казаха ми , че става и...станах собственик на 145-ца ))
    145 1.6 boxer 96g ex
    BMW E60 2.5i 2008

Comment

Отдавна си мечтаех за Алфа, още като влязоха 155-те и исках да си купя ама бяха скъпи. А историята накратко е че исках да сменя Типо-то с една 145-ца и да доплатя, ама работата се разсъхна и аз като се закучих още същия ден отидох до един автосалон, видях я на автовоза и казах да я свалят и я взех.Още не съм я качвал да й видят ЕКУ-то,ама в сряда ходих до Банско и максимално се изкефих-с 5 човека и багаж ускорява и на баир, що голфове и опели ги изядох точно по баирите-130-140км/ч. повече ме достраша щото не знаех пътя да не цопна в някоя дупка.И малко офтопик, много добри са момчетата от сервиза на Ласса във В.Търново-пукнах гума по пътя, добре че беше задна,оправиха я за нула време и бяха много учтиви. В Благоевград в кв. Струмско видях една 155-ца с ЧеГевара на задното стъкло ама собственика го нямаше. И е много стабилна при резки завои /много дупки,особено на Околовръстното в София /. И разход 7л/100км. Пълен кеф
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Аз да ви кажа ... карал съм доста коли, макар че съм притежавал само 2. От всичко досега 155 е най-стабилната и послушна кола, в която съм сядал. Не знам как е постигнато това нещо, но се прекланям пред гения на това постижение !!!
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

alfa 155 1,7 ts

ne go kazvam za da se hvalja, no ot mojata 1,7 ts mnogo sym dovolen!
          Kogato tyrsih da si kupja, tyrsih 2.0. No ne namerih dostatychno zapazena i se sprjah na ekzempljar 1,7 = Posle ot kluba me uplashiha, che ne vyrvjala, no da vi kaja s absoljutna lekota si gi vdiga i bih kazal che gi poddyrja na ravno 200 km/ch= Mislja che moje da si izpylni spokojno skalata na spidometyra. Nikakvi problemi po mehanikata nito ryjda. Karam ja veche tri godini. Super kola spored men. Vyobshte 155 za men sa mnogo zdravi avtomobili. Poznavam mnogo s takiva i vse s dobri vpechetlenija sym ostaval.

ТОВА ТИ Е ТРЕТИ ПОСТ НА ЛАТИНИЦА...смятай го за първо официално предупреждение!!!

Comment

Working...
          X